Skattequiz

Det er ennå en stund til du skal levere selvangivelsen, men det skader ikke å sette de små grå i gang slik at du er best mulig forberedt den dagen ligningen kommer. For hvor mye vet du egentlig om skatten og skattereglene?

Publisert
Sist oppdatert

Er du registrert som selvstendig næringsdrivende er det bare litt over en måned til selvangivelsen skal leveres. Som ordinær lønnsmottaker har du litt bedre tid - men dog: Det skader ikke å være godt forberedt! Plutselig skal ligningen leveres - og hvor er egentlig de tallene eller bilagene du trenger?

Som en lett oppvarming, og kanskje ikke minst inspirasjon til å sette i gang og få orden i papirene kan du jo ta vår lille skattequiz - og se om du er en skatteekspert, eller om du kanskje bør søke hjelp den dagen selvangivelsen skal fylles ut.

Huller i skattekunnskapen?

Blir det ikke full score på deg er gode råd heldigvis helt gratis.

 • Trykk her for å komme til fjorårets sjekkliste for selvangivelsen.
 • Alt om skatt fra DinSide Økonomi.
 • Lurer du på hvor mye du skal betale i skatt? DinSide Økonomis Skattekalkulator finner du her.

  Er det noe du ikke finner svar på her, eller er det noen emner rundt selvangivelsen du ønsker at vi skal ta opp? Send gjerne en mail med spørsmål eller tips til okonomi@dinside.no.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.