Skei ut med hotellferie i Norge

Tro det eller ei. Det er faktisk ikke alle som vil tilbringe sommerferien liggende blekfet på en overfylt sydenstrand. Hvorfor ikke feriere i Norge? Det beste av alt er prisene. Det er nemlig billigere i sommerperioden enn ellers i året.

Publisert

De fleste hotellene i Norge holder normalt lavere priser i sommerferien enn ellers i året. Resultatet er at du kan få en ekte norsk hotellferie til en billig penge! Skjønt det koster allikevel å være kar... Stadig flere finner allikevel ut at Norge faktisk er ens nærmeste ferieland, og mulighetene er nærmest ubegrenset. Hva er vel bedre enn å kunne prate sitt eget språk, utforske den norske naturen og spise god norsk mat? Er du en av dem som er blitt lei av grisefester der alle prater svensk bør dette være midt i blinken.

Vi har tatt utgangspunkt i hva det koster for to personer i et vanlig rom, og hva du må ut med for å få en suite. Prisene ble samlet inn via telefon fredag 21. mai, og under hvert hotell som er omtalt finner du deres telefonnummer, og link til deres hjemmeside hvis de har det.

Oslo

Hovedstaden har mye å by på for den urbane nordmann. Et vell av uteserveringer, diskoteker, og gode restauranter kan dekke de fleste behov. I tillegg har Oslo en rekke museumer og andre severdigheter å by på. Det er ikke mye som slår Frognerparken, eller Aker Brygge når sola skinner, er du i tvil kan du jo bare se hvor mange japanere som benytter muligheten...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.