Skravla går i forumet

Med champagne og jordbær har vi lansert en møteplass for leserne våre. Her treffer du ”Ufortvilet Jente21” som fikk hjelp med sexlivet, ”M” som trenger råd mot fødselsdepresjon og tusenvis av andre flotte folk.

Publisert
Sist oppdatert

Forumet er vår møteplass folk som er interessert i helse og livskvalitet. Det mest spennende er at du kan møte likesinnede og dele erfaringer og råd med, men du treffer også flere av landets fremste leger, sexologer, naturmedisinere og andre fagfolk.

Her er en liten smakebit på hva du vil finne:

”Ufortvilet Jente21”, har vært aktiv i forumet vårt en stund. I det første innlegget hennes klaget hun over at kjæresten hennes aldri tok initiativet til sex, men etter gode råd fra vår sexolog har det ordnet seg. Her møter du henne.

”M” fikk en sønn for åtte måneder siden, og nå har hun blitt nedstemt og har bare lyst til å sove bort hele dagen. Det må vi fikse, så her får hun gode råd fra andre lesere.

I forumet for hud og hår forteller ”Camilla” at hun har hatt svært god effekt av laserbehandling for å bli kvitt kviser. Det var dyrt, men hun anbefaler andre å prøve det. I dette forumet diskuterer leserne hvor effektiv medisinen Roccutan er mot det samme problemet.

I forumet for Alternativ medisin har ”Siri” et spørsmål om homeopati og pollenallergi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer