Skriv om sex – vinn flotte premier

Når du tenker tilbake på 2004 - vekker det gode sexminner? Kanskje var det en sommerkveld i ferien, en morgen på telttur eller verdens beste orgasme med en ny elsker? Fortell om det og vinn bøker!

Publisert
Sist oppdatert

Kanskje var 2004 året du fikk levd ut en drøm du har hatt i mange år, eller hadde utrolig sex med din partner gjennom mange år.

Uansett vil vi gjerne høre om det (og det er lov å tøye sannheten litt hvis det gjør historien bedre).

De beste bidragene blir publisert her på Mozon 3. januar, og naturligvis er du helt anonym hvis du vil det - skriv under med signaturen du vil vi skal bruke.

[HISTORIEN SENDER DU TIL redaksjonen@mozon.no]

De beste bidragene belønnes med verdens mest omtalte bok om seksualitet - Kamasutra. Boken er skrevet av Vatsayayana Mallanaga en gang i det tredje århundre, og denne utgaven er en ny oversettelse med forord av Marit Synnevår.

I tillegg til helt konkrete sexråd forteller Kamasutra om knep for å forføre en kvinne, og hvordan en kvinne kan kapre en rik elsker, få maksimalt ut av ham - og kvitte seg med ham igjen. [Kjøp boken hos bokkilden.no]

Vi har også et populært forum med [flere hundre sex-fantasier], der du kan lese innsendte bidrag og fortelle om dine egne - naturligvis er det også her valgfritt om du vil fortelle hvem du er eller ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer