Skriv ut dine rettigheter og ta med til senteret!

Har du vurdert å bli medlem på S.A.T.S eller kjenner du noen som har tenkt samme tanken? Hvis dere kunne tenke dere en annen bindingsform enn ettårs bindende kontrakt bør dere skrive ut denne teksten. Ta utskriften med til senteret og vis den!

Publisert

Etter påtrykk fra Forbrukerombudet tilbyr S.A.T.S følgende betingelser overfor eksisterende og nye kunder:

Bindingsform

Medlemmer kan velge mellom:ettårskontrakthalvårskontraktklippekort

Betaling

Alle typer medlemsskap kan betales kontant eller gjennom månedlige trekk fra medlemmets bankkonto (autogirfullmakt)

Som kunde har du rett til når som helst å trekke tilbake en autogirofullmakt fra bank eller postkontor. Eventuelle disputter mellom deg og S.A.T.S endrer ikke denne rettigheten. S.A.T.S må da kreve inn kontant det de mener du skylder.

Oppsigelse

Ved sykdom, flytting til utlandet, deler av Norge der det ikke er S.A.T.S senter eller andre uforutsette hendelser som gjør det vanskelig for deg å gjennomføre kontrakten kan du når som helst si den opp. Har du betalt på forskudd skal du ha igjen restbeløpet.

Har du vært medlem mer enn et år kan du uansett årsak si opp kontrakten med én måneds varsel.

Fryse kontrakten

Du kan velge å fryse kontrakten dersom du ønsker dette. Fryse betyr at du "utsetter" en del av kontraktstiden. Frys er aktuelt dersom hendelser oppstår som gjør at du for en kortvarig periode er forhindret fra å trene. Du slipper å betale i "frysperioden".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer