Slå vekk fettet

Ny, populær treningsform ble unnfanget i rullestol.

Slå vekk fettet
Publisert
Sist oppdatert

Tromming er ikke bare for korpsgutter og langhårete rockere. Nå brukes trommestikkene til å svette på treningssentre over hele verden.

Konseptet heter ’’Drums Alive’’ og grunnprinsippet er at man skal slå med trommestikker på svære gummiballer, mens svetten siler og trommerytmer drønner ut fra høyttalerne.

Se video her:

Videoen er fra You Tube.

Carrie Jean Ekins fikk ideen til treningsformen da hun var i en vanskelig fase i livet.

- Det hele startet da jeg satt i rullestol i over seks måneder og ikke hadde lov til å bevege meg på noe annet enn en gørr kjedelig ergometersykkel. Dette var en frustrerende tid for meg, og det tok meg nesten et helt år før jeg kunne gå igjen, sier hun til DinSide Helse.

- Men en dag satt jeg og trommet mens jeg guffet opp musikken i stuen. Jeg merket raskt at pulsen gikk opp, og slik ble ideen om ’’Drums Alive’’ unnfanget, sier Ekins.

Les også: Trening som brenner fett

Populært Nå har den tyske treningsinstruktøren tatt patent på konseptet og utdannet treningsinstruktører i seks europeiske land, Kina, Japan, USA og Canada. I tillegg selger hun treningsvideoer for hjemmebruk over hele verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer