Matpriser:

Slakter kjedens «påskekutt»

Rema 1000 skylder på teknisk krøll.

DET STORE PÅSKEKUTTET: Rema 1000 lover påskegodt, snacks og egg, men gir vaskemidler, frosne grønnsaker og fiskeboller fra Fjordland. Skjermdump: Rema 1000
DET STORE PÅSKEKUTTET: Rema 1000 lover påskegodt, snacks og egg, men gir vaskemidler, frosne grønnsaker og fiskeboller fra Fjordland. Skjermdump: Rema 1000 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går annonserte Rema 1000 at de har kuttet prisen på mer enn 100 varer i det de kaller «Det store påskekuttet».

«Nå har vi gjort det enda enklere for deg å spare penger på påskehandelen, med priskutt på påskegodt, snacks, drikkevarer, egg og mye mer. Du finner alle produktene under. Priskuttet gjelder fra 13. mars til og med 9. april, så besøk din nærmeste REMA 1000 - så får du påskehandelen til en litt lavere pris!», skriver Rema 1000 på sine nettsider.

Tankene går i retning Kvikk Lunsj, appelsiner, lammelår og egg, men når vi klikker oss inn for å se hvilke varer det gjelder, er det fint lite påske å spore.

Vi finner blant annet mye vaskemidler, meieri, frosne grønnsaker, og eksotisk halvfabrikata for dem som ønsker litt hjelp til å lage japansk, thai eller indisk mat.

- Påsken trigger assosiasjoner til gulfarge, vi tenker Kvikk Lunsj, Solo, appelsin og solvegg. Når denne kampanjen inkluderer helt andre produkter, misbruker de ordet påske for å skape en situasjon og utløse en handling, sier Tor W. Andreassen, professor i markedsføring og innovasjon ved Norges Handelshøyskole i Bergen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer