Slaktes: - Kvalmt

Reidar Abelsen er lei alle av problemene til Telia. - Det er håpløst, forteller han til DinSide.

TRØBBEL: Flere Telia-kunder opplevde problemer med fastnettet torsdag. Foto: Fredrik Hagen/NTB
TRØBBEL: Flere Telia-kunder opplevde problemer med fastnettet torsdag. Foto: Fredrik Hagen/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er veldig kjedelig å betale for en tjeneste som ikke holder mål. Det er et gjentakende problem at Telias bredbånd er nede, forteller Telia-kunde, Reidar Abelsen, til DinSide.

Haldenseren er ikke alene om alle problemene. På Telia Norges Facebook-konto har en rekke kunder uttrykt sin frustrasjon over problemene og lang ventetid hos kundeservice.

- Folk er avhengig av internett og da er det håpløst med så mye problemer. Jeg angrer på at jeg har inngått en avtale, og har rett og slett mistet tilliten til Telia, forteller Abelsen videre.

Vurderer å bytte selskap

Han legger til at det heller ikke er noen enkel øvelse å komme gjennom hos teleselskapets kundeservice.

- For under én måned siden måtte jeg vente to timer, mens i dag tok det halvannen time. Man blir sittende lenge og får ikke svar på problemene hvis de svarer. Jeg syns det er litt kvalmt at de skryter at de skal være best, når de ikke klarer å ta vare på kundene sine.

- Vurderer du å bytte bredbåndsleverandør?

- Jeg vurderer sterkt å bytte etter bindingstida til noen som kan levere en stabil tjeneste. Når Telias bredbånd først fungerer er jeg veldig fornøyd, men det blir for mye problemer. Det beste hadde vært om de bare fikset problemene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer