Slank deg smekker

Slank og lekker til julebordet?

Må du ned noen kilo for at juleantrekket skal sitte? Foto: Colourbox
Må du ned noen kilo for at juleantrekket skal sitte? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg november, og julebordstida er i anmarsj. Men hvordan ligger du an med julebordsantrekket? Har kjolen eller dressbuksa krympet på uforklarlig vis siden sist dere hadde gleden av hverandres bekjentskap?

Det er ennå ikke for sent for å stramme opp litt foran eller bak, eller å glatte ut noen bulker her eller der - men størrelsen på effekten er selvsagt avhengig av hvor lenge det er til du og kjolen (eller dressen) må opptre i symbiose på julebordet.

Det finnes mange ulike slankekurer, fra de reneste "mirakelkurer", til omfattende kostholdsdietter - med eller uten trening som en vektreduksjonskatalysator.

Slank og sprek

Treningssenterkjeden SATS står bak et av de ferskeste bidragene til slankekursutvalget i Norge. De har i høst lansert et kombinert kostholds- og treningsprogram under vignetten "Lettere liv". Her får du treningsveiledning og et personlig kostholdsprogram. Selv om kurset foregår på treningssentrene, skal det være tilgjengelig for alle.

- Treningen foregår i sal, kun for deltakerne på kurset. Det skal være lav terskel for dette, man trenger ikke å ha trent mye på treningssenter for å delta, sier PR- og kommunikasjonssjef i SATS, Lars-Einar Petterson til DinSide.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.