Slank deg smekker

Slank og lekker til julebordet?

Må du ned noen kilo for at juleantrekket skal sitte? Foto: Colourbox
Må du ned noen kilo for at juleantrekket skal sitte? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg november, og julebordstida er i anmarsj. Men hvordan ligger du an med julebordsantrekket? Har kjolen eller dressbuksa krympet på uforklarlig vis siden sist dere hadde gleden av hverandres bekjentskap?

Det er ennå ikke for sent for å stramme opp litt foran eller bak, eller å glatte ut noen bulker her eller der - men størrelsen på effekten er selvsagt avhengig av hvor lenge det er til du og kjolen (eller dressen) må opptre i symbiose på julebordet.

Det finnes mange ulike slankekurer, fra de reneste "mirakelkurer", til omfattende kostholdsdietter - med eller uten trening som en vektreduksjonskatalysator.

Slank og sprek

Treningssenterkjeden SATS står bak et av de ferskeste bidragene til slankekursutvalget i Norge. De har i høst lansert et kombinert kostholds- og treningsprogram under vignetten "Lettere liv". Her får du treningsveiledning og et personlig kostholdsprogram. Selv om kurset foregår på treningssentrene, skal det være tilgjengelig for alle.

- Treningen foregår i sal, kun for deltakerne på kurset. Det skal være lav terskel for dette, man trenger ikke å ha trent mye på treningssenter for å delta, sier PR- og kommunikasjonssjef i SATS, Lars-Einar Petterson til DinSide.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer