Slankende sengekos

God gammeldags sex er den perfekte slankekur, mener forfatteren av boka "Ultimate Sex Diet".

Publisert
Sist oppdatert

Et godt sexliv gjør deg både lykkeligere og slankere.

Det mener den amerikanske modellen og forfatteren Kerry McCloskey som nå har utgitt en slankebok med sine teorier.

Glade endorfiner- Jeg oppdaget denne sammenhengen etter en spesielt romantisk periode i livet mitt. Jeg ble forlovet og forsto hvilken betydning mer sex hadde for kroppen min, sier McCloskey til helsemagasinet WebMD.

Hun gikk ned ti kilo på seks måneder og mener at det utelukkende skyldes effekten av å hoppe i høyet.

- Jeg følte meg også mye bedre fordi sex også påvirker humøret. Endorfinene som frigjøres er jo hjernens egen lykkepille, forteller forfatteren.

God treningAt sengekos også er god trening, kommer ikke som noen overraskelse på de som er opptatt av kalorier og forbrenning.

En halvtimes aktivitet under dyna kan nemlig forbrenne opptil 300 kalorier, litt avhengig av stil og aktivitetsnivå. Om du heller vil pusle med husarbeid må du holde på dobbelt så lenge for å få den samme effekten på vekta.

- Det er ingen tvil om at sex er god trening. Sex får pulsen din i været, selv om du ikke driver med de mest akrobatiske aktivitetene, mener gynekologen Laura Berman som også påpeker at sengeaktiviteten for de fleste er mye morsommere enn andre treningformer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer