Slanking for livsnytere

Vil du ned i vekt uten for mye mas? Her er tolv enkle tips for deg som liker å ha det behagelig og gjerne vil bli kvitt noen kilo.

Publisert
Sist oppdatert

Vet du at du veier litt for mye og burde gå ned for helsens skyld? Men så orker du ikke? Du er ikke alene.

Det virker jo ganske slitsomt med alle kurene, diettene og preparatene som finnes. Det er også grunnen til at mange ikke gidde å starte. Du vil jo helst beholde de gode helgemiddagene, dessertene og sjokoladen.

Det kan du også.

Du kan fortsette med mye av det som er godt og behagelig, og likevel gå ned i vekt.

Det kakestykket og litt potetgull en gang i blant spiller liten rolle. Det er det du spiser hver dag som har noe å si. Det eneste du trenger å gjøre er å forandre noen vaner. Hvilke velger du selv.

En god start for å gjøre noe med vanene som gir deg ekstra kilo er å blir klar over at du har dem. Gå gjennom hva du spiser en dag. Kanskje du også kan føre en mat-dagbok en uke for å bli oppmerksom på hva du spiser. Så kan du bestemme deg for hva du kan velge bort.

Disse 12 tipsene viser deg hvor mye du kan gå ned i løpet av ett år ved å forandre hver enkel vane.

1. Dropp de ekstra brødskiveneÅ spise et smørbrød i forbifarten, eller når du kommer hjem fra jobben, er en vane du legger på deg av. Dropp det.Så mye kan du gå ned: 8 kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer