Slanking for mannfolk

Er du lei av damenes slanketips med aerobic og gulrøtter? Da bør du lese boken om slanking for menn.

Publisert
Sist oppdatert

Annenhver norske mann har noen kilo for mye på kroppen. Årsaken er som regel enkel: Vi spiser for dårlig mat og beveger oss for lite.

Mat for mennSvenske Ola Lauritzson forsøkte mange forskjellige slanketips uten veldig gode resultater. Han ble så lei av å være overvektig at han skrev sin egen slankebok for menn.

Metoden bygger på teorier om glykemisk indeks og har mange likheter med dietter vi kjenner som Atkins-metoden og fra bøkene til kostholdsekspert Fedon Lindberg.

- Jeg tror GI-metoden passer perfekt for menn. Det føles jo ikke spesielt maskulint med alle disse salatene. Å kunne spise mye kjøtt, fisk og fugl til fordel for pasta, ris brød og poteter merkes derimot ikke i samme grad, forteller Lauritzson til svenske Aftonbladet.

Unngå fett?- Flere og flere menn blir opptatte av sitt utseende, og det med rette. Det eneste jeg visste om slanking var at jeg burde unngå fett. Men det er jo helt feil.

Han satte seg inn i teorier om glykemisk indeks og ble overbevist om at dette ville være den rette metoden for å gå ned i vekt. Tolv kilo senere ble mange venner nyskjerrige på metoden og Lauritzson bestemte seg for å samle sine tanker og råd i boken "Gå ner i vikt med GI-metoden".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.