Slapp av: Haugevis av ledige pakketurer til syden!

Slapp av, det er ikke noe problem å ordne seg sydentur i juli. Engelske turoperatører ønsker nordmenn hjertelig velkommen som kunder. Du kan velge fra haugevis av ledige turer med utreise fra London i hele juli. Og til London kommer du deg enkelt og billig med for eksempel Ryan Air, ColorAir, SAS eller Braathens.

Publisert

Er du lei regnet og vil til syden i juli? Dersom du bare kontakter norske reiseselskaper vil feriedrømmen forbli nettopp en drøm. Men følger du DinSides oppskrift med billigfly til London er pakketuren bare to telefonsamtaler unna.

I England innledes ikke feriehøytiden før slutten av juli. Engelske turoperatører har følgelig en gladmelding til feriesugne nordmenn: Det er massevis av ledige pakketurer fra England til reisemål over hele europa.

Og prisene er meget konkurransedyktig - også om vi tar hensyn til tur-retur-reisen Oslo-London.

Thomas Cook

På Internett kan du finne hjemmesider til de fleste engelske turoperatører. Mange tilbyr onlinebestilling, men siden disse tjenestene er rettet mot personer bosatt i England, bør nordmenn bruke telefonen.

Vi ringte engelske Thomas Cook - en av de største tilbydere av pakketurer i Europa, på telefon 00 44 1733 335618. Vi fikk raskt bekreftet at selskapet har massevis av ledige pakketurer med avreise fra London til reisemål over hele europa helt frem til 20-25 juli.

Prisene varierer fra 300 til 400 pund for to uker avhengig av hotellstandard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.