Slapp av med blomster

I julstria er det fort gjort å "miste hodet" med mange krevende og stressende situasjoner. En blanding av blomsterremedier kan hjelpe.

Publisert
Sist oppdatert

Slapp av med blomsterI julstria er det fort gjort å miste hodet med mange krevende og stressende situasjoner. En blanding av blomsterremedier kan hjelpe.

Bachs blomsterremedier er et system med 38 forskjellige plante- og blomsterbaserte remedier som hjelper mot forkjellige følelsesmessige ubalanser. Hver enkel remedie hjelper mot en bestemt negativ følelse.

Metoden ble utviklet av den engelske legen Edward Bach i 1930 årene. Han lette etter en behandlingsmetode uten bivirkninger, og mente at nøkkelen til sunnhet ligger i et sunt sinn. Blomsterremediene han utviklet blir nå brukt over hele verden over av både tradisjonelle og alternative behandlere, dyreterapeuter og veterinærer.

Gro Midthun har jobbet som soneterapeut og akupunktør i kombinasjon med Bach blomstermedisin siden 1991, og har praksis i Tønsberg. Hun anbefaler den mest populære Bach-remedien, Rescue Remedy, for å takle julestresset bedre.

- Rescue Remedy er utviklet som et nødhjelpspreparat. Den virker mot sjokk, skrekk og panikk - og gjør at vi holder hodet kaldt i vanskelige situasjoner, forklarer Bach-terapeuten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer