Slik avslører du utroskap

Er mannen din utro? Her er fem tips som avslører utro ektemenn. Og den vanligste fellen for utro kvinner.

Publisert
Sist oppdatert

Elske og ære er greit nok, men kan det bare være en av gangen?

En av fem norske menn og kvinner er utro mot partneren sin en eller flere ganger. Selv om de aller fleste av oss er enige om at utroskap er en styggedom som bare naboene holder på med.

Mistenker du husets herre for å ha noen på si? Her er de fem vanligste signalene som avslører en utro ektemann:

1) Don JohanNår gubben plutselig blir opptatt av klær og utseende, er det all grunn til å være på vakt. Spesielt om nye dresser kombineres med ny frisyre og lange økter i helsestudioet før jobben.

Det finnes selvfølgelig flere gode grunner til at en mann blir mer opptatt av utseendet sitt. Kanskje forsøker han å imponere deg? Eller kanskje han er inne i en midtlivskrise og blir livredd for å bli gammel og grå? Men det mest sannsynlige er fortsatt at han ønsker å imponere noen med lavere alder og høyere skjørtekant.

2) Ny sexStore endringer i sexlivet kan også være et tegn på aktiviteter på bortebane. Nye stillinger og økt sexlyst kan være resultatet av dårlig samvittighet og at den gamle hunden har lært noen nye triks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer