Strømstøtte februar 2022

Slik blir din strømregning for februar

Sjekk hvordan strømregninga di for februar blir med DinSides strømstøttekalkulator.

LAVERE: Strømprisen sank fra januar til februar, som betyr lavere strømregning, men også lavere strømstøtte. Foto: Pål Joakim Pollen
LAVERE: Strømprisen sank fra januar til februar, som betyr lavere strømregning, men også lavere strømstøtte. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en måned er omme, og da er det på tide å sjekke strømregninga igjen. Regjeringen besluttet før jul at staten skal dekke deler av den til og med mars måned, og fortsatt gjelder samme ordning som i januar, der staten dekker 80 prosent av det som overstiger 70 øre (ekskludert mva.), opp til et forbruk på 5000 kilowattime (kWt).

Og der strømprisene gikk ned fra desember til januar, gikk de ytterligere ned fra januar til februar i hele landet, tross en forhøyet pris i Sør-Norge den siste uka, blant annet påvirket av krigen som utspiller seg i Ukraina. Bare 1. og 3. februar var prisene høyere enn de tre siste dagene i samme måned.

I kalkulatoren under kan du angi hvor i landet du bor og forbruket ditt for februar (som du finner i appen/på nettsidene hos strømselskapet) for å få beregnet din strømstøtte. Vil du legge inn flere detaljer enn det, kan du se hvordan den totale strømregninga (med nettleie) vil bli for februar-forbruket, altså på fakturaen som skal betales i mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer