Slik blir du en superelsker

Statistisk sett er middelmådig sex mye mer vanlig enn fantastisk sex, og følgelig er det mye mer sannsynlig at din neste sexopplevelse vil være av det middelmådige slaget. Men det var før du leste denne artikkelen.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis det skjer deg at selv om du gir alt du har, ser at kjæresten din bare stirrer tomt i taket når du løfter blikket kan du få hjelp her.

Dette scenarioet kan også være farlig for deg. Trolig vil kjæresten din sutre til sine venninner og ubevisst starte en ond sirkel som vil være katastrofal for deg i fremtiden.

Men, fortvil ikke - dette ordner vi.

Dette problemet, sammen med de fleste andre vanskeligheter man støter på i forhold, kunne blitt løst om man bare gav kvinner en injeksjon med sannhetsserum, og fikk dem til å legge seg tilbake på sofaen til en psykolog og forklare hvordan de vil at sex skal være. Gjerne steg for steg.

Det er grunnen til at vi har satt sammen dette treningsprogrammet, eksklusivt for dere og helt gratis. Så følg nøye med nå, dette er alt du trenger å huske:

1) ForberedelserDen første sensuelle berøringen du bør vurdere er å stikke lillefingeren opp i din egen armhule. Lukter det blomster eller tang og tare? Husk at selv om verdens peneste damer elsker å ha seg med grusomt stygge menn, er det ingen kvinne som vil komme nærmere enn 100 meter om du lukter som en avfallshaug. Bad, barber deg, skift undertøy, skrubb tunga, sjekk for kviser og ha litt gele i håret. Ikke bruk after-shave som koster mindre enn 300 kroner pr. flaske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer