Slik blir du glad i å trene

Er trening et ork? Her er triksene som gjør det til en fryd å komme i form.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så komplisert, og vi vet at det er bra for oss. Likevel er det noen ganger så vanskelig å komme seg opp av sofaen og inn i treningstøyet.

Og det er da heller ikke veldig stas å svette og streve, mens du samtidig tenker på alt det andre du heller skulle, og kanskje også burde ha gjort.

Les også: Trener du til ingen nytte?

Løsningen er å kombinere. Her er noen tips:

Få fart på vennene dine

Har du lyst til å treffe vennene dine? Så gjør det. Men heller enn å sitte rundt et kafébord kan dere ta en joggetur sammen. Dere bør uansett ikke løpe fortere enn at dere fortsatt klarer å prate. Dere får vært sosiale, trimmet kroppen - og kanskje også lattermusklene. Har ikke noen av vennene dine anledning til stille opp, kan du jo også rett og slett ringe en av dem mens du løper.

Les også: Unngå brølerne på treningssenteret

Ha det gøy med ungene

Ingen er så energiske og aktive som barn. Prøv å la deg smitte av deres overskudd og bli med på en runde fotball, hopp i tau, lek sisten eller kanskje til og med klatre i trær. Har du ikke barn selv har du garantert en nabo som blir svært takknemlig for en times gratis barnepass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer