Slik blir du rik på nett

Har du planer om å lage din egen hjemmeside, eller har du en hobby som du ønsker å dele med verden? Da bør du legge ut reklame på disse sidene, og tjene penger hver gang noen kommer på besøk.

Legg reklame på dine hjemmesider, og tjen penger.
Legg reklame på dine hjemmesider, og tjen penger. Vis mer
Publisert

Det finnes et tredvetalls nettbyråer som formidler reklame til hjemmesider. De fleste av disse selskapene er amerikanske, men de sender reklame til hjemmesider rundt om i hele verden.

Hvordan bli rik

Nettbyråene betaler deg utfra hvor mange besøk du har på sidene dine, og jo større trafikk - jo fortere blir du rik. Det kan derfor være en ide å oversette hjemmesidene dine til internettspråket engelsk, slik at flest mulig at verdens befolkning kan finne og lese dem. Det er også lurt å legge hjemmesiden din i så mange søkemotorer som overhode mulig.

For hjelp til dette klikk her.

Sats på hobbyen

For å tiltrekke deg surfere lønner det seg å lage en hjemmeside om et tema som du kan godt. En standard presentasjonsside om deg selv er kanskje ikke så spennende, men dersom du har en hobby, samler på noe, eller har mye informasjon om et tema, er potensiale for suksess større. På nettet handler det om å skape seg nisje, og bli ekspert på et eller flere områder. Dersom du lager en god hjemmeside om for eksempel sommerfugler, er det godt mulig at folk som søker etter dette vil komme til nettopp dine sider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer