Ni ekstra fridager i i 2017

Slik blir ferieåret 2017

Gled deg: 2017 blir et mye bedre ferieår enn 2016!

VELKOMMEN FERIEÅRET 2017: Vi kan rope hurra for to flere fridager i 2017 enn det vi fikk i 2016. Til sammen har du ni ekstra fridager å glede deg til i det nye året, i form av ekstrafri som utløses av høytids- og helligdager. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
VELKOMMEN FERIEÅRET 2017: Vi kan rope hurra for to flere fridager i 2017 enn det vi fikk i 2016. Til sammen har du ni ekstra fridager å glede deg til i det nye året, i form av ekstrafri som utløses av høytids- og helligdager. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kjenner kanskje siste rest av det magre ferieåret 2016 på kroppen akkurat nå, for det er ikke mange ekstra fridager å skryte av i romjula i år.

Men nå kan vi glede oss til et flunkende nytt år med en hel bunke med ubrukte feriedager.

2017 byr faktisk på flere «ekstrafridager» enn du hadde i 2016.

«Ekstrafridager» er høytids- og helligdager som for mange arbeidstakere er fridager som kommer i tillegg til den vanlige, lovbestemte ferien.

Planlegger du feriereiser i løpet av året som kommer, bør du også sjekke skoleferieoversikten på Dinside. Den er nyttig både for deg med unger på skolen som må reise i skoleferiene - men den er også et nyttig verktøy for deg som ikke må reise i skoleferien men som helst vil reise billigst mulig: Styrer du unna skoleferiene, er det nemlig mye billigere å reise.

Mye bedre utsikter i 2017

2015 og 2016 har vært magre år når det kommer til ekstra fridager for norske arbeidstakere.

Vi har ti bevegelige høytids- og helligdager i Norge som kan falle på hverdager i løpet av et år og som kan utløse ekstra fri, alternativt 12 for deg som har ekstra fri også julaften og nyttårsaften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer