Strømstøtte for november

Slik blir regninga

Dette får du i støtte for strømforbruket i november.

STRØMSTØTTE: Nå er strømstøttetallene klare. Nederst i saken kan du regne ut hvor mye du får i støtte. Foto: Linn Merete Rognø
STRØMSTØTTE: Nå er strømstøttetallene klare. Nederst i saken kan du regne ut hvor mye du får i støtte. Foto: Linn Merete Rognø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tross høye priser, var oktober en opptur sammenlikna med august og september. Snittet lå på 165 øre per kilowattime, og i november falt snittet ytterligere til drøyt 140 øre per kWt

Midt-Norge, som for første gang fikk strømstøtte på septemberfakturaen, fikk ikke strømstøtte i oktober og får det heller ikke for novemberfakturaen siden snittet var lavere enn de 70 ørene eksklusiv moms per kWt.

Det gjelder også innbyggere i Nord-Norge, selv om prisene de siste dagene har skutt i været med nye prisrekorder, men snittprisen var såpass lav at det fortsatt ikke gis strømstøtte i nord.

Dette dekker staten

Som nevnt må snittprisen overstige 70 øre, eksklusiv moms, per kWt for at du skal motta strømstøtte for måneden. Strømstøtte gjelder også bare for et forbruk inntil 5000 kWt, så alt over 5000 kWt får du ikke støtte for.

Slik blir strømstøtten for november:

  • Øst og vest: 47,89 øre per kWt (snittpris 141,01 øre per kWt)
  • Sør: 48,15 øre per kWt (snittpris 140,72 øre per kWt)

Slik blir regninga

Under kan du plotte inn detaljer om ditt forbruk og se hvordan sluttregninga for oktober vil se ut. Kalkulatoren beregner også nettleie ut fra den nye nettleiemodellen og støtter fastpris om du er så heldig å ha det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer