Slik bruker du skattesøket

Det ligger mye informasjon i noen tall.

Foto: Kim Jansson
Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden skattelistene ble offentliggjort. Veldig mange er misfornøyde med at likningstallene blir gjort kjent for alle. Samtidig er vel skattelistene litt slik som Se og Hør; ingen innrømmer at de kjøper, men alle leser.

Over 100 medier har lagt ut skattetallene, vi er en av dem. Og bare her på DinSide har dere lesere utført mer enn 1,7 millioner søk, og selv om det er en liten stund siden listen ble lagt ut, får vi inn flere tusen søk hver eneste dag.

Til skattesøket >>

Rask sjekk på mobilen

Mange bruker nok informasjonen fra skattelistene til å tilfredsstille nysgjerrigheten sin. Andre kan nok prøve å bruke det til praktiske formål. For eksempel, hvem bør betale turen på byen? Sjekk skattelistene og finn ut hvem som tjener best.

Skal du på deit, og lurer på hvem som bør betale? Sjekk hvem som tjener mest, gjennom enkle tastetrykk på mobilen.

Slik sjekker du skatten på mobilen >>

Men husk for all del at skattelistene på langt nær gir et fullstendig bilde av folks økonomi. Ha det i mente når du sjekker listene, og vil du virkelig vite hvor rik han eller hun er, må du nok spørre og håpe på et ærlig svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer