Slik bytter du startside i Netscape/Mozilla

Det tar ca. ti sekunder å bytte hjemmeside/startside. Dermed vil nettleseren vise den siden DU vil se når du starter den, ikke den siden internettleverandøren din gjerne vil lede deg til.

Publisert

1) Først trykker du på "Edit" øverst i menylinjen.Du kan klappe sammen menylinjene i Netscape så de tar mindre plass (ved å klikke på den lille vertikale stripen helt til venstre på linjen).

Men den øverste,smale menylinjen vil alltid ligge der. Klikk på "Edit", så kommer det frem en rullegardinmeny.

2) Så klikker du på "Preferences...". Dette valget bringer deg til en lang rekke innstillinger du kan gjøre i nettleseren din. Du får nå opp et skjema med en egen navigasjonsmeny i et vindu til venstre.

3) Så trykker du på ordet "Navigator".  Du får nå se en side i skjemaet som er delt i tre horisontale rektangler. Det midterste rektanglet bærer tittelen "Home page". Du er fremme.

4) Så skriver du inn adressen til din nye startside. Du kan naturligvis velge hvilken som helst adresse på internett, men husk å få med http:// i begynnelsen av adressen. Om du ønsker å bruke DinSide som startside, så kopiér denne adressen inn i innfyllingsruten:

http://www.dinside.no

Du kan også bruke en av våre underredaksjoner som startside:

http://www.dinside.no/motor

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer