Slik dumper du kjæresten

Gikk helgen til helvete? Her får du åtte gode tips om hvordan du skal bli kvitt kjæresten uten at alt skjærer seg.

Publisert
Sist oppdatert

Å avslutte et forhold kan være vanskelig. Det finnes ingen lett måte å fortelle noe at du ønsker å gå videre. Å snike seg ut av huset midt på natten med kofferten i hånden funker stor sett bare på film.

Finnes det noen god måte å dumpe kjæresten på? Egentlig ikke, men enkelte eksperter mener at noen metoder er bedre enn andre.

Åtte regler for å slå opp

På samme måte som det finnes regler som sikrer deg et godt forhold, finnes det også regler som sikrer deg et smertefritt brudd.

Ta alt ansvarUansett hva som er grunnen til bruddet, ikke skyld på partneren din. Husk, det er dine behov og lengsler som ikke blir møtt, og dette er ditt problem. Det er umulig for partneren din å føle seg tilfreds dersom dine behov ikke blir dekket i forholdet.

Takk vedkommendeVær vennelig og vis partneren din at du respekterer han eller henne. Prøv å løs opp i uoppklarte problemer, men ikke la samtalen vare lengre enn nødvendig. Dersom partneren din er sint, ikke argumenter. Da er det bedre å la vær.

Vær tydeligHa forståelse for partneren din, men ikke gi deg. Det er lett å bli misforstått når du prøver å være forståelsesfull. Gjør det helt klart at du ønsker å slå opp. Lov aldri at du kommer til å holde kontakten eller at du fortsatt ønsker å være en venn. Dette vil bare gi falskt håp, og utsetter partneren din for mer sorg enn håp. Hvis du virkelig ønsker å forbli en venn, la han eller hun få nok space til at vedkommende får det hele litt på avstand. Alle trenger litt tid etter et brudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer