Slik får du bankkontroll i ferien

Få tilgang til kontoen med et par tastetrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Det koster, men ikke mer enn at det kan være verdt det.

DnB NOR har lansert sin mobilbank som gjør at du kan utføre vanlige banktjenester med mobilen, og i tillegg får du en SMS når du får lønn, eller beskjed når penger blir trukket fra kredittkortet ditt.

Den nye tjenesten tillater deg både å overføre penger mellom dine egne kontoer og betale regninger når andre banktjenester ikke er tilgjengelige.

Dinside på mobilen

Kan sikre deg mot kortsvindel

Dersom du registrerer deg for varsling av transaksjoner fra MasterCardet ditt, kan du også sikre deg kontroll over bruken av kortet.

Det vil si, at når du er på ferie vil du kunne registrere det med en gang dersom noen misbruker kortet ditt.

Eller du kan rett og slett sikre deg mot unødvendig stor gjeld, ved å ha ekstra kontroll over ditt eget forbruk.

Holder prisene nede

Til tross for at DNB Nor vanligvis ikke er av de billigste bankene, med tanke på gebyrer, klarer de å holde prisene for mobilbanken forholdsvis lave.

Hos DnB NOR lønner det seg å være såkalt programkunde. For disse kundene koster det 1 krone hver gang de mottar en SMS fra banken, mens det er gratis å utføre selve tjenesten. For andre kunder koster det 3 kroner å motta SMS, og 2 kroner å foreta en betaling med KID-nummer.

Det som gjør prisen overkommelig er at du bare mottar én melding fra banken, hver gang du foretar transaksjoner. For de som ikke er programkunder, og som vil foreta en betaling med KID, koster derfor transaksjonen 5 kroner pluss kostnaden av én melding fra din egen telefon.

Før du benytter tjenesten, må du gå inn på nettsiden og registrere deg for mobilbank, samtidig som at du må registrere eventuelle faste betalingsmottakere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer