Slik får du ekstra rabatt

Rabattkodene er på vei til Norge.

Med et par tasteklikk kan du få ekstra rabatt hvis du kjenner til sider som denne. Foto: Rabattweb.no
Med et par tasteklikk kan du få ekstra rabatt hvis du kjenner til sider som denne. Foto: Rabattweb.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje sett det om du handler en del på nettet, muligheten til å taste inn en rabattkode før du betaler i kassen. Men hvor får man tak i slike koder som gir en bedre pris?

Rabattweb.no er en nettside som samler rabattkoder du kan benytte for å få ekstra avslag i norske og utenlandske nettbutikker, eller for eksempel i kassen hos H&M.

Akkurat nå kan du for eksempel få nettopris på alle flybilletter kjøpt hos Ticket, 25 prosent rabatt på ett plagg hos kleskjeden H&M, eller fri frakt på utvalgte varer fra CDON.com.

Utvalget varierer

- Rabattene varierer, og kampanjene har en begrenset varighet som kommer tydelig frem på nettsiden, sier Jonas Bjørnstad, webutvikler og gründer av Rabattweb.no.

Han forklarer at rabattene kan arte seg forskjellig, enten i form av et rent prisavslag, eller som fri frakt eller gratis tilleggsprodukt. Han samarbeider med en rekke ulike butikker, men det er ikke alltid de ulike butikkene har en kampanje gående.

Men er det egentlig snakk om rabatter som kundene kan få uansett?

- Vi har mange rabattkoder som er unike og kun knyttet opp mot Rabattweb.no. Vi skiller mellom rabatter som ligger offentlig tilgjengelig, rabattkoder og utskriftsbare kuponger du tar med til butikken når du handler. Det siste blir mer og mer populært, sier Bjørnstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer