Slik får du kjæreste

Er du på jakt etter den store kjærligheten? Nå kan du gå på kurs for å lære hvordan du skal finne deg en kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om stadig flere mennesker lever som single er det ikke alltid frivillig. Mange er på evig jakt etter den riktige kjæresten men har vanskeligheter med å finne den rette.

Det har Laila Roald planer om å forandre på. Hun holder kurset ”Lyst på en kjæreste?” i Oslo med hovedstadens mange single mennesker som målgruppe. Kurset holdes flere ganger i høst og har hittil uteksaminert et hundretalls ferdigkursede kjæreste-emner.

Behold forskjellene- Jeg er opptatt av at mennesker skal ha et mer allright forhold til seg selv. Jeg synes forholdet mellom mann og kvinne er spennende og er opptatt av at vi ikke skal bli for like hverandre, forklarer Laila Roald.

Hun understreker at dette ikke betyr at hun er motstander av likestilling, men at det er viktig å beholde de forskjellene som gjør at vi blir tiltrukket av hverandre.

- Det er viktig å legge forholdene til rett slik at vi blir kjent med hverandre. Om du vil finne en å dele livet ditt med må du jo finne en måte å ha det gøy og bli kjent. Derfor mener jeg også at vi bør vente en god stund med å ha sex for å ikke legge unødvendige føringer på forholdet allerede i begynnelsen, mener Roald.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer