Slik får du løpelyst

Ikke legg bort joggeskoene selv om høsten er her. Disse tipsene gjør det fristende å komme i form.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten merkes for alvor nå i september. Dagene er blitt kortere, kaldere og mørkere. Samtidig er det mindre fristende å ta på seg joggeskoene sine.

Men selv om sommeren går mot veis ende, betyr ikke det at løpesesesongen må få et påtvunget opphold.

Her kan du lese en rekke typiske unnskyldninger, innvendinger og argumenter vi kommer med på høsten, og høre hva ekspertene svarer.

Det danske magasinet Fri.dk, som Berlingske Tidende står bak, har snakket med innehaver av nettstedet Motion-online, Morten Zacho, og tidligere elitehåndballspiller og forfatter Marianne Florman.

Les også:Her er de beste løpeskoeneLøp lenger med musikkMat for løpere

Kaldt!

Unnskyldning 1: Jeg vil gjerne fortsette å løpe ute, men det er så kaldt.

Dårlig unnskyldning, mener Zacho. Han anbefaler deg til å ikke spare inn på treningstøyet, men å kjøpe gode klær i en spesialbutikk.

Det optimale er å ha funksjonelle langbeinte og langarmede klær i nylon. Ikke ta på deg for mye, sørg heller for at du er litt kald i starten, for du blir jo rask varm!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer