Slik får du mer sex

Noen par ser ut til å holde på lysten gjennom hele livet. Les om hvordan de klarer det her.

Publisert
Sist oppdatert

Ta det helt rolig. Det er flere ting i livet enn sex. Men blir du litt irritert av at naboen tydeligvis har seg mer enn deg?.

Så har du de som sliter ut flere laken i uken. Hvordan i all verden klarer de å ha sex som kåte tenåringer midt oppi klesvask, jobb, bleieskift og foreldremøter?

Kvinnemagasinet Redbook har snakket med flere kvinner som nyter et svært aktivt sexliv etter både bryllup og barnefødsler. Her er deres beste råd:

1) Ukens kvoteMed to fulle kalendere kan det fort bli vanskelig å finne tid til hverandre. Løsningen for noen er å bestemme seg for et bestemt antall ganger de skal ha sex og så oppfylle sin plikt til avtalt tid. Men hvor blir det av romantikken om dere skal ha sex hver torsdag?

- Syv år og to barn inn i ekteskapet var vi i ferd med å miste seksuallivet. Vi visste at intimitet er viktig, men følte at en fast kveld i uken var altfor begrensende.

- Så vi fant på en annen løsning: Hver mandag kveld velger vi et tilfeldig tall og bestemmer os for å ha sex så mange ganger den uken. Om vi så går tre dager uten noe action, må vi jo bare å sette igang for å nå målet før uken er over, forteller en kvinne på 34 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer