Slik får du napp på nett

Ung og leken, eller glad i turer i skog og mark? Her er 10 tips for en kontaktannonse som gir deg uttelling.

Publisert
Sist oppdatert

Sjekking på puben tilhører gamle dager. For nå er det kontaktannonser, profiler med bilde på nett eller speeddating som gjelder.

Målet er å finne en partner som stemmer bedre enn en hvemsomhelst på byen klokka halv tre på natten. Og her er tipsene for hvordan du kan presentere deg på riktig måte:

Tenk kvalitet- En vanlig nybegynnerfeil er at man vil fremstå som så hyggelig og koselig at man virker altfor vanlig, forteller Inga-Lill Valfridsson til den svenske avisen Expressen.

Hun har skrevet en hel bok om hva som skal til for å møte den rette gjennom en kontaktannonse. Og hun mener at vi bør tenke mer på kvalitet enn på å få så mange svar som mulig.

- Det handler jo ikke om antall svar, men om å få svar fra en som er den rette - eller hva, spør forfatteren av "Mod att möta den rätte".

10 gode tipsSkal du skrive en kontaktannonse eller opprette en profil på et sjekkested på nettet? Da bør du tenke over disse tipsene når du presenterer deg selv:

1) Du er bra nokDet er ingen vits i å gjøre annonsen annerledes enn virkeligheten. Ikke unnskyld deg for hvordan du er, og tro på at du er god nok for den rette partneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer