Slik får du nyheter til din mobil

Du vet sikkert at du kan få mye informasjon direkte til din mobiltelefon. Men er du en av mange som ikke vet hva slags informasjon som finnes? Og har du ennå ikke lært deg å ta tjenesten i bruk?

Slik får du nyheter til din mobil
Publisert

Både Telenor og Netcom tilbyr et vell av informasjons du kan hente til din mobil. Nyheter, værmeldinger, skirapport, nummeropplysning, trafikkmeldinger, horoskop, aksjekurser, cocktailoppskrifter, valutakurser, lottoresultater er bare noe av det du kan få tilsendt. Listen blir stadig lengre og de færreste av oss har oversikt.

Netcoms "GSMinfo"

Først må du legge inn nummeret til NetComs beskjedsentral: +47 920 01 000. (Se brukerveiledning for din telefon). Har du en Nokia 6110 bruker du denne "kommandorekkefølgen": beskjeder/beskjedoppsett/Sett 1/+479200100Gå inn i telefonens meny hvor du kan sende tekstmeldinger.Tast kodeordet for den informasjonen du ønsker å få tilsendt og trykk OK.Tast telefonnummer 1999, og trykk OK.Innen kort tid får du meldingen "Beskjed mottatt" på telefonen din, inneholdende den informasjonen du søkte etter.Lurer du på hvilke type informasjon du kan få og hva det tilhørende kodeordet er? Det finner du her: Oversikt over tilgjengelig informasjon og kodeord hos Netcom

Telenors "Mobilinfo"

Gå frem på akkurat samme måten, men bruk dette nummeret til beskjedsentralen: +47 90002100Oversikt over tilgjengelig informasjon og kodeord hos Telenor Mobil

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer