Slik får du orgasme

Publisert
Sist oppdatert

Slik får du orgasme”Kjære Elsa, jeg har vært sammen med en mann i ett år nå, og vi har det topp - eneste problemet er at jeg ikke får orgasme.” Les sexologens svar.

Kjære ElsaHei, jeg har vært sammen med samme mann i ett år nå, og vi har det bra, eneste problemet er at jeg ikke får orgasme. Jeg tror dette problemet er større enn jeg først har antatt når jeg tenker over det.

Sexlivet har jo dabbet litt av, men jeg trodde det var normalt, at forholdet blir litt mer hverdagslig. Saken er at vi snakker av og til om dette problemet, at jeg ikke får orgasme. Jeg får orgasme på egen hånd, og jeg har fått orgasme sammen med han, men har fremkalt den selv, og den var ikke på langt nær like god.

Han føler seg mislykket, som ikke greier å gi meg en orgasme, jeg sier at det ikke gjør noe, for jeg nyter det likevel, men han vil så gjerne, og jeg prøver å veilede han, jeg har masturbert for han, så han vet hva jeg gjør for å få orgasme, men det har ikke hjulpet så mye.

Jeg har ikke så lett for å snakke om dette temaet heller, vet ikke hvorfor, men har vel blitt oppdratt til at sex er synd å skam med mindre man er gift. Jeg snakket aldri med foreldrene mine om noe, fordi min mor spesielt alltid kom med et dømmende svar, så da ble det til at jeg holdt det meste for meg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer