Slik får du varen hjem til Norge

JetCarrier gir deg amerikansk postadresse, og vi har testet tjenesten.

Det er fullt mulig å handle i amerikanske nettbutikker - selv om de ikke sender varene til Norge. I dette tilfellet kostet frakten 445 kroner. Foto: Kristina Picard
Det er fullt mulig å handle i amerikanske nettbutikker - selv om de ikke sender varene til Norge. I dette tilfellet kostet frakten 445 kroner. Foto: Kristina Picard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs nettbutikker bugner av varer som er svært billige sammenlignet med et norsk prisnivå. Men ikke alle butikkene tilbyr å sende varen til Norge.

Så hvordan få varen helt hjem til deg?

JetCarrier er et fraktselskap som har spesialisert seg på denne problemstillingen. I flere år har de tilbudt sine kunder å frakte pakken videre til Norge, Sverige eller Danmark. JetCarrier sender alt til deg, med unntak av våpen, våpendeler, medisiner og mat.

Nå har vi endelig testet tjenesten.

VÅR KONKLUSJON: Tjenesten er enkel og pålitelig, men på forhånd er det vanskelig å vite akkurat hvor mye frakten over vil koste deg.

>>> Slik unngår du netthandelfellene

Slik fungerer det

For å handle i mange amerikanske nettbutikker trenger du en amerikansk postadresse, og det er dette JetCarrier kan tilby deg.

    1. Registrer deg

    Ved å registrere deg hos JetCarrier, som er gratis, legger du inn dine personalia og får raskt en amerikansk postadresse i New Jersey i USA, hvor selskapet holder til.

    2. Handle i nettbutikken

    Når du har adressen klar, kan du gjennomføre den handelen du ønsker og oppgi din JetCarrier-adresse som leveringsadresse hos nettbutikken. Ta vare på alle detaljer om ordren din, for denne informasjonen trenger du i neste steg av prosessen.

    3. Bestill pakke

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer