Slik finner du "den rette"

Mange tar til takke med partnere de passer så dårlig sammen med. Vi har vel en slags moral i vårt samfunn, at vi får gjøre det beste ut av det. Men sannelig er det mange som sliter hardt med denne moralen.

Publisert
Sist oppdatert

Den store kjærligheten finnes som en mulighet for alle mennesker. Men da må en ikke ta til takke med det første og tro at det er den beste! Det er ikke noen god idé å lære seg noen sjekketriks, og så gå på byen for å se om noen biter på kroken. Selvfølgelig må du finne ut hvordan en kommer i kontakt med folk, men da må du finne ut hvilke mennesker du vil treffe.

Ikke alle er så heldige å finne den store kjærligheten, og noen finner den altfor sent. La oss tenke oss at det i hele den vide verden finnes tre store kjærligheter for deg. Kanskje er det én i Skien, én på Madagaskar og én i Vardø? Det er godt mulig at du må bevege deg rundt i verden for å finne den store kjærligheten. Men så finnes det tretti rimelig store kjærligheter. Muligheten for å finne én av dem er større, men det er fremdeles som å lete etter en nål i en høystakk. Det nytter ikke å sitte på samme sted og vente at noen skal dukke opp.

Tre tusen vil være mulige partnere, men nå begynner problemene å bli større. Så finnes det tre hundre som kunne tenke seg et liv med deg, og som du kanskje kan få det levelig med - ikke så aller verst heller. Har du funnet én av de tre? - èn av de tretti - én av de tre hundre eller én av de tre tusen? Altfor mange slår seg til ro altfor tidlig med én av de tre tusen, eller kanskje ikke det en gang!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer