Slik finner du kjærligheten

Lengter du etter en varm hånd å holde i? Her er fem tips for deg som vil ha et forhold som varer.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke vanskelig å finne søte eller kjekke mennesker av motsatt eller samme kjønn.

Problemene starter når flørten går over i begynnelsen av et forhold. For det er slett ikke sikkert at begge har de samme planene for fremtiden eller de samme oppfatningene av hvordan forholdet skal være.

Er du på jakt etter en kjæreste som holder lenger enn tre uker? Da bør du følge disse fem rådene:

1) Tro på kjærlighetenForteller du dine venninner at du aldri vil finne kjærligheten? Da er risikoen stor for at du vil få rett.

Det første skrittet i jakten på kjærligheten består i å overbevise deg selv om at du fortjener kjærlighet og at du er god nok til å bli elsket. For det er du!

Venner og venninner er til god hjelp om selvtilliten er litt frynsete etter årevis med mislykket dating. Søk trøst, råd og glede hos dem, og husk at jo mer du smiler og morer deg, jo bedre er mulighetene for å sjarmere drømmeprinsen.

2) Finn det riktige mennesketBåde kvinner og menn sier at vi liker sjarmerende, hyggelige, smarte og morsomme mennesker. Før vi hopper i seng med manipulerende drittsekker og bimboer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer