Slik flørter du på SMS

Unngå brølerne.

Med noen enkle huskeregler kan du bli en god SMS-flørter.  Foto: colourbox.com
Med noen enkle huskeregler kan du bli en god SMS-flørter. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er enkelt å sende en SMS, men det er ikke nødvendigvis så enkelt å formulere innholdet. Og spesielt ikke når den er ment for noen vi har et godt øye til. Da kan det fort ta en liten evighet å forfatte en liten melding.

Ved å følge tommelfingerreglene som vist nedenfor kan du imidlertid unngå de verste blemmene.

1. Husk at mobiltelefoner er ment til korte beskjeder, og verken lange erklæringer eller diskusjoner. Tre meldinger i ett er to for mye. Man gidder rett og slett ikke å lese hele meldingen, og langt mindre svare på den, hvis den kommer på et ubeleilig tidspunkt, som på jobb eller i kassakøen. Skriv kort og konkret, så er det mer sannsynlig at du får svar.

2. Vær forsiktig med bruken av ironi. Du synes kanskje selv at du har verdens beste humor, men det kan være vanskelig å tyde ironien i en kjapp melding (med mindre den etterfølges av en blunkende smiley).

Les også: Slik takler du SMS-dumping

3. Hvis du holder en omtrentlig oversikt over hvor mottakeren befinner seg i løpet av dagen, bør du velge tidspunktet for å sende meldingen med omhu. Forsøk å styre unna tidene der du vet at han eller hun er mest opptatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer