Slik flørter du på SMS

Unngå brølerne.

Med noen enkle huskeregler kan du bli en god SMS-flørter.  Foto: colourbox.com
Med noen enkle huskeregler kan du bli en god SMS-flørter. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er enkelt å sende en SMS, men det er ikke nødvendigvis så enkelt å formulere innholdet. Og spesielt ikke når den er ment for noen vi har et godt øye til. Da kan det fort ta en liten evighet å forfatte en liten melding.

Ved å følge tommelfingerreglene som vist nedenfor kan du imidlertid unngå de verste blemmene.

1. Husk at mobiltelefoner er ment til korte beskjeder, og verken lange erklæringer eller diskusjoner. Tre meldinger i ett er to for mye. Man gidder rett og slett ikke å lese hele meldingen, og langt mindre svare på den, hvis den kommer på et ubeleilig tidspunkt, som på jobb eller i kassakøen. Skriv kort og konkret, så er det mer sannsynlig at du får svar.

2. Vær forsiktig med bruken av ironi. Du synes kanskje selv at du har verdens beste humor, men det kan være vanskelig å tyde ironien i en kjapp melding (med mindre den etterfølges av en blunkende smiley).

Les også: Slik takler du SMS-dumping

3. Hvis du holder en omtrentlig oversikt over hvor mottakeren befinner seg i løpet av dagen, bør du velge tidspunktet for å sende meldingen med omhu. Forsøk å styre unna tidene der du vet at han eller hun er mest opptatt.

4. Fokusér på konkrete ting i tekstmeldingen, og smett inn et tilfeldig og uskyldig spørsmål, som for eksempel; "Når starter festen på lørdag"? Da holder dere kommunikasjonen i gang, med en lett og ledig tone.

Les også: SMS fra eksen

5. Unngå å virke desperat, så ikke bombarder vedkommende med spørsmål om når og hvor dere skal treffes. Er du oppriktig interessert er det best å være tydelig og rett frem: "Jeg skal på konsert neste fredag, har du lyst å være med"?

6. Føl deg frem når du flørter på SMS. Det at han eller hun svarer betyr ikke nødvendigvis at interessen er gjensidig, det også skyldes ren høflighet. Dersom du mottar veldig korte og avspiste svar, eller om det tar veldig lang tid før du får svar tilbake, er det kanskje like greit å avslutte samtalen med for eksempel: "Oi, jeg må løpe, vi høres".

Les også: Flørt med stil

7. Får du ikke respons på SMS-en du sendte overhodet, er det svar nok i seg selv. Dropp å sende flere meldinger, á la: "Fikk du beskjeden jeg sendte"?, det blir bare pinlig i lengden.

8. HVis det alltid er du som innleder SMS-flørtingen, bør du kanskje droppe både tekstmeldingene og flørten.

Les også: Ekspertenes beste sjekketips

9. Du kan alltids sende en SMS når dere befinner dere på samme fest, og du er usikker på hvordan du skal tilnærme deg ham eller henne. Uansett - gjør det kort og ikke minst tydelig.

10. Flørt aldri på SMS når du har drukket. Det kan fort bli pinlig, og oppfattes gjerne som patetisk av mottakeren.

Les også: 6 tips for jobbflørten

Kilde: ekstrabladet.dk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer