Slik forfører du menn

- De fleste menn liker å være spesielle og oppleve seg ulik alle andre. Derfor blir det viktig å se nettopp det som er helt spesielt for ham og det som får ham til å skille seg ut fra mengden, forteller sexolog Elsa Almås.

Publisert
Sist oppdatert

Kvinner lærer mer enn menn om det å være gjenstand for andres lyst og begjær.

Det kan noen ganger føre til at kvinner ikke blir så opptatt av hva menn liker. Hun får ham jo likevel fordi HAN vil ha henne. Det kan for så vidt være fint nok det, men ofte blir han på sin side sittende med en lengsel etter å selv å bli begjært, og selv være den som noen har lyst på.

Alle parforhold har godt av at partene gjerne vil glede hverandre. Nå er altså formålet å glede HAM. Skal du få det til, må du få tak i drømmene og lengslene hans. Mange menn vil faktisk bli både glade og kåte bare ved at du viser interesse for nettopp deres drømmer og lengsler.

Noen menn er redde. De er redde for å fortelle hva de ønsker seg av en kvinne eller for den saken skyld av en mann. I mange år har de fått høre at det de har lyst på er skittent, mansjåvinistisk eller på andre måter mindreverdig. En forutsetning for å finne ut av ham og glede ham, blir derfor at du bidrar til å skape et rom og en stemning omkring dere som gjør at han kan føle seg trygg nok til å fortelle om seg selv.

Menn liker ofte å se - og om du er den han elsker, liker han å se DEG. Har du noen gang forsøkt å kle deg på en måte som du tror eller vet at han synes er erotisk og spennende? Er du stolt av din egen kropp slik at du kan vise den til ham på en slik måte at han føler det trygt å tenne på den?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.