Slik fungerer den i praksis

TeleVoIP gir deg nå muligheten til å prøve tjenesten gratis. Registrerer du deg på nettsidene deres, får du tellerskritt tilsvarende 1 dollar, eller seks korte samtaler.

Publisert
Sist oppdatert

Det første vi gjorde var å registrere oss på TeleVoIPs nettsider. Et halvt minutt senere kom passord og brukernavn på e-post. Selve skjermtelefonen laster man ned gratis her, og installasjonsprosessen er enkel. Deretter var det bare å logge seg på med det mottatte brukernavnet og passordet.

Enkel i bruk – litt slapp lyd

Etter å ha satt landkoden til 47 (Norge) var det bare å slå telefonnummeret. Dette gjør du ved å bruke musa eller tastaturet, og framgangsmåten er tilnærmet selvforklarende.

Skjermtelefonen oppgir hele tiden hvor mye penger du har igjen å ringe for, men vær obs på at den teller ned i dollar. Når du legger på røret får du i tillegg høre en innsmigrende kvinnestemme som sier: "Thank you for using Dialpad".

Vi ringte seks norske fast- og mobiltelefoner, og tilbakemeldingene var klare: Lyden er helt grei, verken mer eller mindre. Det virket likevel som om lyden var bedre når man ringte til fasttelefoner, enn når man ringte til en mobil.

Både du som ringer, og den du prater med, vil imidlertid høre at lyden ikke har den vanlige kvaliteten man er vant til. Lyden høres litt komprimert ut, men bevares – det fungerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer