Slik gjør du det

Merk: Denne startguiden er hentet fra Ekkos nettsider.

Publisert
Sist oppdatert

Trinn 1: For å bruke EKKO må du registrere deg som kunde hos Contopronto, opprette en egen mobilkonto og sette inn penger via nettbanken. Du bestemmer selv hvor mye du skal sette inn, og du kan ringe for hele beløpet. Trinn 2 – ringe fra mobilen til utlandet: Hver gang du skal bruke EKKO til å ringe fra din mobil sender du en tekstmelding til nummer 26262. Tekstmeldingen må også inneholde telefonnummeret i landet du ønsker å ringe til (husk internasjonal kode). Eks.: EKKO 442074911140. I dette eksempelet ringer vi til en abonnent i England (landskode 44). Etter at du har sendt denne sms-meldingen, vil du bli ringt opp på din mobiltelefon av vår sentral. Når du svarer telefonen, vil samtalen til abonnenten i utlandet bli koblet opp. Trinn 3 – ringe fra fasttelefon i Norge til utlandet: Send en sms til 26262 med kodeord EKKO telefonnummeret i utlandet du ønsker å ringe til, og det telefonnummeret i Norge du ønsker å motta samtalen på.

SMS kommandoen blir da: EKKO 442074911140 99009900.

I dette eksemplet ringer vi også til England, men samtalen blir koblet opp til en norsk fasttelefon. Dette er enda billigere enn å motta samtalen på mobilen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer