Slik gjør du tacomiddagen ekstra billig

Velger du butikkenes egne merkevarer, er det mye å spare.

TACOFREDAG? Vil du gjøre tacofredagen en god del rimeligere, er det mye å spare på å velge kjedenes egne merkevarer. Foto: PER ERVLAND
TACOFREDAG? Vil du gjøre tacofredagen en god del rimeligere, er det mye å spare på å velge kjedenes egne merkevarer. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taco er bortimot blitt å regne som norsk nasjonalrett, ikke minst ved middagsbordene hver fredag. I tillegg til de større produsentene som Santa Maria og Old el Paso, har også kjedene kommet på banen med egne tacoprodukter de siste årene.

Disse produktene er generelt veldig mye billigere, viser vår prissjekk, og kan gi deg store besparelser om du spiser mye taco i løpet av et år.

Les også hvilke produkter Santa Maria har tilbakekalt fra butikkene, og hvorfor.

40 prosent billigere

Vi har sammenliknet tacopriser om du velger butikkenes egne produkter som First Price, X-tra, Matmesteren og Rema1000, fremfor å kjøpe tradisjonelle merkevarer.

På én og samme middag, i samme butikk, kan du betale inntil 40 prosent mindre ved å velge egne merkevarer, som i Kiwis tilfelle, eller 39 prosent mindre hos både Coop Extra og Rema1000.

Forskjellen på de rimeligste egne produktene sammenlignet med de dyreste merkevarene totalt, er på hele 85,7 kroner.

Varene vi har sammenlignet priser på, er følgende: Tacosett, tortilla, kjøttdeig, hvitost og mais, og prissjekken er gjennomført hos butikkjedene Rimi, Kiwi, Coop Extra og Rema1000 på en og samme dag, i samme nærområde. Ved kjøp av alle fem varene er Kiwi såvidt billigere enn Rema1000, med en forskjell på 1,30 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer