Slik holder du på kjærligheten

Publisert
Sist oppdatert

Slik holder du på kjærlighetenMange norske par opplever alvorlige problemer i samlivet. Mozon gir deg ekspertrådene for et lykkeligere ekteskap.

Kommunikasjon er alfa og omega i et forhold. Par som kommuniserer godt har langt større mulighet til å holde sammen over lang tid. Forståelse for hverandre og et godt seksualliv er jo heller ikke å forakte om du vil ha det bra med partneren din.

Meg selv og den andre- Et godt ekteskap bygges av to mennesker med hver sin historie, bakgrunn og behov. Det er viktig å være bevisst på sine egne behov og samtid respektere at partneren har andre synspunkter, sier psykolog Elsa Almås.

Mange problemer i ekteskapet starter med at den ene føler seg oversett og lite verdsatt. Om du kan være trygg på deg selv og hva du vil, er det også lettere å gi oppmerksomhet til den andre. Flirt, lek og oppmerksomhet er symptomer på et sunt parforhold.

Krangler om bagateller- Mange som søker rådgivning er fastlåst i problemer som ikke egentlig er så alvorlige. De mangler rett og slett en fremgangsmåte for å få snakket ordentlig sammen om det, sier sosiolog og samlivsrådgiver Geir Smeby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer