Slik kaprer du drømmeprinsen

Det hjelper ikke å spille kostbar.

Øk sjansene hos drømmepartneren ved å fortelle hva du føler, viser ny forskning. Foto: colourbox.com
Øk sjansene hos drømmepartneren ved å fortelle hva du føler, viser ny forskning. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du et godt øye til noen, bør du vise dette ved å være oppmerksom og interessert. Det gir ikke fremgang og hell med drømmeprinsen eller -prinsessen ved å spille uinteressert og kostbar. Dette viser ny forskning, ifølge svenske Expressen.

Slik flørter du på sms

Ved å fortelle drømmeprisen eller -prinsessen at jeg liker deg, kan dette føre til at han eller hun umiddelbart ser på deg som mer attraktiv, viser ny forskning ifølge Daily Mail.

- Vi blir mer tiltrukket av personer som er tiltrukket av oss, sier Ben Jones, psykolog ved universitetet i Aberdeen i Skottland, til Daily Mail.

230 forsøkspersoner fikk se samme ansikt med flere ulike ansiktsuttrykk og fikk dermed angi hvilket de syntes var mest tiltrekkende. Nesten samtlige foretrakk ansiktet der personen lo og hadde øyenkontakt.

- Dette viser at tiltrekningskraft ikke bare handler om symmetriske linjer og feilfri hud, men er mer komplekst enn som så, sier Ben Jones til Daily Mail.

Her er psykologens tips til hvordan få hell i kjærlighet:

Unngå å bruke tid på attraktive individer som sannsynligvis ikke vil gjengjelde dine tilnærmelser. Ved å sammenholde informasjon om andres fysiske skjønnhet med informasjon om hvor tiltrukket de synes å være av deg, kan du vurdere din sosiale anstrengelse mer effektivt, mener forskerne i denne undersøkelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer