Slik kutter du regninga enda mer!

Som tabellen viste sparer du 3412 på å velge Elkjøp, i stedet for Thorn. Det verste er egentlig at du kan spare enda mer.

Publisert

Grunnen er egentlig enkel. Thorn opererer med kunstig høye "veiledende priser" på produktene sine. For DVD-spilleren opererer de med 4.000.- mens TVen har en oppgitt pris på hele 12.000 kroner.

Hos Elkjøp kan du imidlertid kjøpe nøyaktig de samme produktene til henholdsvis 2.995.- og 9.485.-, prisforskjellene er altså store allerede i utgangspunktet.

Nok en gang er altså "veiledende" pris mer egnet til å villede.

Etter å ha leid hos Thorn i 12 måneder kan du også kjøpe produktene. Du får imidlertid kun fratrekk fra deres oppgitte veiledende pris på ca. 10 av de 12 månedene du har betalt. Det blir dyrt.

Press prisen hos Elkjøp

TVen kostet altså 9.845 kroner i butikken. Elkjøp kan imidlertid tilby deg den samme TVen inkludert originalt TV-bord fra Philips til 8990 kroner, bare her sparer du altså over 800 kroner.

Selv om dette kan være et tilbud av begrenset varighet, er det ingen grunn til å bli deprimert. Vår erfaring er nemlig at det er fullt mulig å presse ned prisen hos Elkjøp, og de andre store butikkjedene.

Og husk: Jo dyrere produkter du handler, jo mer kan du prute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer