Feriedager og fri i 2018

Slik makser du ferien 2018 best

Det er bare å glede seg: Ferieåret 2018 blir det beste på veldig, veldig lenge. Vi viser deg hvordan du kan få maksimalt ut av feriedagene dine.

HOPP I HAVET, FOR ET FERIEÅR DET BLIR: I 2018 får du full uttelling for ekstrafri i form av offentlige fridager. Kombinerer du disse ekstrafridagene med vanlige feriedager på smarteste måte, kan du se fram mot 49 fridager kun ved å ta ut 20 feriedager. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
HOPP I HAVET, FOR ET FERIEÅR DET BLIR: I 2018 får du full uttelling for ekstrafri i form av offentlige fridager. Kombinerer du disse ekstrafridagene med vanlige feriedager på smarteste måte, kan du se fram mot 49 fridager kun ved å ta ut 20 feriedager. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Om du ikke allerede har avklart fri i den snart kommende påska, er det på tide å reagere.

Tar du fri i mellomdagene mellom Palmesøndag og Skjærtorsdag og fyller på med fri i uka etter påske, kan du se fram til hele 16 sammenhengende fridager kun ved å ta ut sju feriedager.

Da er du godt i gang med trinn #1 i vår plan for hvordan du på best mulig måte kan utnytte årets hellig- og høytidsdager til å få mest mulig fri.

Vi viser deg hvordan du kan få 49 dager ferie kun ved å ta ut 20 feriedager.

Og ja, ferieåret 2018 byr på flere ekstra feriedager i form av offentlige fridager, enn vi har sett på veldig, veldig lenge.

Og lurer du på hvor mye feriepenger du kan glede deg til i 2018, kan du lese her.

Se bare her: Slik blir ferieåret 2018

2017 var nesten maks med tanke på offentlige høytids- og helligdager: Alle som har automatisk fri på slike dager fikk ni ekstra fridager i 2017.

Men nå kommer altså gullåret: I 2018 får du full pott med ekstra fridager:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer