Slik overlever du julebordet

Julebord – hurra! Men er du klar for en kjempefest som ender i fyll, vold, utroskap og grining? Les rådene for årets julebord:

Publisert
Sist oppdatert

Den årlige julefesten med jobben er jo som regel noe å glede seg til. Altså når det dreier seg om god mat, god vin og en liten flørt med sekretærene fra nabokontoret.

Men det er mange farer som lurer når julestress, gratis brennevin og opparbeidet kjønnsdrift får fritt spillerom. Med våre råd for julebordet øker du muligheten for å komme uskadet ut av festlighetene.

Moro med alkoholDet største problemet på norske julebord er jo rett og slett at folk drikker seg hinsides sivilisasjonen. Det er lov å drikke alkohol men du SKAL gjøre det med måte. Julebord har en tendens til å starte tidlig og slutte sent. Og det er et dårlig utgangspunkt for den som ikke kan ta det rolig med flaskene.

Et godt tips er å fokusere skikkelig på maten. Sørg for å få i deg en god lunsj og bruk tid på å spise skikkelig og gjerne fet mat under middagen. Da tåler du alkoholen bedre og får ikke plass til litervis med juleøl på toppen.

Brus er ikke bare for tøffelhelter og småbarn, voksne kvinner og menn kan godt drikke et glass Solo eller Farris innimellom. Om du drikker et glass vann mellom drinkene vil du bli mindre full og ha det bedre dagen derpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer