Slik sjekker du hvilket tilbud som er best

Ørsmå forskjeller mellom Expert og Elkjøps produkter avsløres av en kode.

SJEKK KODEN: Her annonserer både Elkjøp og Expert for en Fitbit Charge, men to ulike modeller av den. Hvilken kan avsløres av produktkoden du finner i liten skrift.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SJEKK KODEN: Her annonserer både Elkjøp og Expert for en Fitbit Charge, men to ulike modeller av den. Hvilken kan avsløres av produktkoden du finner i liten skrift. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black friday, som næringslivet prøver å gjøre til årets største shoppedag, er i år fredag 27. november. Men tilbudene; de har allerede begynte å flomme inn.

Både Lefdal og Elkjøp hevder i sin siste kundeavis å kjøre «black friday hele uken», mens Experts avis uka før svartefredag fokuserer på å «oppfylle ønskene» dine.

Hvem som vinner ukas priskrig er ikke godt å si. For Elkjøp og Expert gjør sitt ytterste for å tilby deg bare nesten de samme varene.

Heldigvis finnes det en måte å skille dem på.

LES OGSÅ: Er det virkelig billigere på black friday? Vi har sjekka talla

Priskrig på tre produkter

Skal man sammenlikne priser, er man avhengig av å ha ulike priser på like produkter. Det trenger du ikke å være Dinside-journalist for å forstå. Men dette skaper et større problem enn du kanskje tror; det er nemlig svært få identiske produkter som annonseres av begge gigantene.

Faktisk finner vi bare tre helt like produkter som både Elkjøp og Expert har i sine siste kundeaviser:

* OPPDATERING: Her gikk vi selv i fella vi forsøker å forklare i artikkelen: Experts Canon-kamera leveres med et dyrere objektiv med optisk bildestabilisering, forteller Canon til Dinside. Kameraene er altså ikke prikk like.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer