Slik sjekker du på nettet

Nettet er fullt av drømmeprinser og -prinsesser, men hvordan får du tak i dem? Vi lærer deg de beste triksene.

Publisert
Sist oppdatert

Slik sjekker du på nettetNettet er fullt av drømmeprinser og -prinsesser, men hvordan får du tak i dem? Vi lærer deg de beste triksene.

Det er lenge siden internett ble arena for romantiske forbindelser. Men fortsatt er mange av oss sørgelig dårlige til å sjekke på nett.

De fleste av oss som bruker internett har vel også vært borti en eller annen form for nettsjekking. Og mange av oss har også registrert oss med en egen presentasjon på en av de mange sjekkesidene.

Et tydelig bevis på dette er SprayDate som har registrert over 330.000 kontaktannonser på sine websider. Med nesten 200.000 aktive brukere hver måned er SprayDate landets største kontakttjeneste for nasjonens håpefulle.

Aktive gutter- Vi har en helt jevn fordeling av gutter og jenter. Men både her og på byen er det nok slik at det er guttene som er mest aktive i sjekkingen. For jentene skal det ikke stort mer til enn en profil med bilde før oppmerksomheten er sikret. Kvinner er langt mer forsiktige når det gjelder å sjekke opp gutta på nettet, sier Pål Øverseth Nisja som er redaktør i SprayDate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer