Slik skal de kapre deg

FrP masseutsender SMS for å kapre nye velgere. Ap og Høyre kommer på døra.

Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiet startet i dag en kampanje med å sende ut SMS til førstegangsvelgere med oppfordring om å stemme. Ikke alle har vært like fornøyd med spammingen.

- Vi har fått en del sinte telefoner i dag fra personer som ikke ønsker å motta SMS fra oss, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Joakim Hanssen i Fremskrittspartiet.

Han forteller at kampanjen startet i dag, og at FrP vil sende ut totalt fire SMS-er til hver førstegangsvelger før valget er over.

- Vi er jo på en mengde plattformer, og så fant vi ut at vi ville gjøre en ekstra innsats rettet direkte mot førstegangsvelgerne, sier Hanssen til DinSide.

Han sier at målet er å få dem til valgurnene.

- Hvis vi greier å mobilisere førstegangsvelgere til å stemme og ta ansvar, er det veldig bra. Hvis de i tillegg stemmer på FrP, er det selvsagt enda bedre, sier Hanssen.

Henviser til Eniro

- Vi har gjort en avtale med katalogselskapet Eniro, og det er de som har solgt oss denne tjenesten, sier Hanssen.

De mange førstegangsvelgerne som i dag har mottatt SMS, har gjort dette fordi FrP har kjøpt lister fra Eniro, rettere sagt fra Inform, som er et datterselskap av Eniro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer