Slik skal de kapre deg

FrP masseutsender SMS for å kapre nye velgere. Ap og Høyre kommer på døra.

Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiet startet i dag en kampanje med å sende ut SMS til førstegangsvelgere med oppfordring om å stemme. Ikke alle har vært like fornøyd med spammingen.

- Vi har fått en del sinte telefoner i dag fra personer som ikke ønsker å motta SMS fra oss, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Joakim Hanssen i Fremskrittspartiet.

Han forteller at kampanjen startet i dag, og at FrP vil sende ut totalt fire SMS-er til hver førstegangsvelger før valget er over.

- Vi er jo på en mengde plattformer, og så fant vi ut at vi ville gjøre en ekstra innsats rettet direkte mot førstegangsvelgerne, sier Hanssen til DinSide.

Han sier at målet er å få dem til valgurnene.

- Hvis vi greier å mobilisere førstegangsvelgere til å stemme og ta ansvar, er det veldig bra. Hvis de i tillegg stemmer på FrP, er det selvsagt enda bedre, sier Hanssen.

Henviser til Eniro

- Vi har gjort en avtale med katalogselskapet Eniro, og det er de som har solgt oss denne tjenesten, sier Hanssen.

De mange førstegangsvelgerne som i dag har mottatt SMS, har gjort dette fordi FrP har kjøpt lister fra Eniro, rettere sagt fra Inform, som er et datterselskap av Eniro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.