Slik skal kullgrillen være

De fleste kullgrillene kjøper du ferdig montert og grillklare. Det er imidlerting et par ting du bør sjekke før du trekker kortet.

Publisert
Sist oppdatert

Hvordan sjekker jeg kvaliteten?Det er viktig at grillen har robuste ben og står stødig. Den blir, bokstavelig talt, glovarm, og du vil nødig at den skal velte. Kjenn gjerne på den i butikken - den skal tåle at du rugger litt i den - og husk: de blir sjelden mer stødige med tiden. Sjekk også at den har håndtak som er laget i et materiale som ikke leder varme.

MonteringDu skal ikke behøve å være en mester med verktøykassen for å kunne montere en grill. De fleste får du fiks, ferdig montert - mens noen krever at du må frem med skrutrekkeren. Det er sjelden noen stor utfordring, men er du usikker gjør du nok klokt i å kjøpe en som er ferdigmontert. Det bør ikke være noe merkbart dyrere.

VedlikeholdHvilket materiale grillen er laget i - evt hvilket belegg som er på grill og grillrister har mye å si for rengjøring - og til syvende og sist hvor lenge grillen holder. Flater som er lett å rengjøre blir oftere rengjort (rart, det der) - og rene griller varer lenger.

GarantiDu trenger ikke se etter livstidsgaranti, men skal du investere litt penger bør den holde i minst ti år. Billiggrillene har det gjerne med å takke for seg etter et par sesonger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer