Slik slipper du stå i kø

Vet du når andre handler, er sjansen mindre for å måtte vente på hjelp.

Ikke så interessert i å stå i kø? Det finnes tidspunkter på dagen hvor det er litt roligere i butikkene. Foto: Simen Sundt
Ikke så interessert i å stå i kø? Det finnes tidspunkter på dagen hvor det er litt roligere i butikkene. Foto: Simen Sundt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil du ha best mulig service i butikken? Eller hater du å gå i kø? Vi spurte Elkjøp når sjansen er størst for å handle alene.

Hvor mange som er i akkurat din butikk til en hver tid, avhenger selvsagt av mange faktorer, som butikkens størrelse og tid på året. Det er likevel et mønster som går igjen.

>>> Se hvordan Elkjøp forbereder seg til jul

Gå lørdag kveld

Elkjøps grafer over antall besøkende viser en klar trend: Sent lørdag kveld er det beste tidspunktet å handle hvis du vil være i fred for andre kunder.

Generelt viser kurvene, både for hverdager og lørdager, at det er sent på kvelden det er aller minst folk i butikken. Spesielt på lørdager, fra klokka fem og utover er sjansen stor for å ha mye armslag i varehusene.

Merk deg at åpningstidene varierer fra butikk til butikk!

Ikke så overraskende kanskje, men når er det aller mest folk i butikkene?

Hold deg unna 15-tiden

Lørdager er en populær handledag, Elkjøp opplever et jevnt rush fra ellevetiden på lørdager med en markant dropp når klokken passerer tre-halv fire. Mellom klokka 14 og 15 på lørdager vil du møte mest folk i butikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer